Foto's zijn niet langer zichtbaar

‘Naar aanleiding van de uitspraak van de Rechtbank Den Haag, die Erfgoed Leiden heeft veroordeeld tot een boete voor het online publiceren van anonieme prentbriefkaarten, hebben wij besloten de scans van afbeeldingen waarvan de bron onbekend is offline te halen. Wij betreuren dit zeer en zijn op zoek naar een oplossing waarbij een deel van de scans mogelijk weer online getoond kan worden’.

Inhoud

De initiatiefnemers van Toenhaarlemmermeer zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt dit melden via contact of een mail sturen naar info@toenhaarlemmermeer.nl

Bezwaren

Het is niet altijd mogelijk om toestemming te vragen voor het nemen en plaatsen van foto’s op de website. Herkent u zichzelf op één van de foto’s en heeft u hier bezwaar tegen, neem dan contact met ons op. De foto wordt dan zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.

Nabestellen

Als u belangstelling heeft voor een van de foto's en/of u wilt foto's nabestellen dan kunt u het beste contact opnemen met de betreffende organisatie. De redactie van Toenhaarlemmermeer.nl heeft geen eigen foto-archief.